Torsby Skidtunnel & Sportcenter logotyp, Startsidan

Instant online translation by Google Translate. We don't take any responsibility for the accuracy of the translation.

Sitemap

Fryksända kliniken

Aktin Kiropraktik & Hälsa

Fryksända Kliniken vid Skidtunneln i Torsby är en privat vårdgivare som erbjuder högkvalitativ medicinsk vård och personlig service.

Vi strävar efter att vara en pålitlig samhällspartner och en ledande aktör inom vården i regionen. Hos oss hittar du ett brett utbud av medicinska tjänster, inklusive specialistkonsultationer inom kirurgi, ortopedi och kardiologi, diagnostiska tester, vaccinationsprogram, dietistcoachning och hälsofrämjande aktiviteter.

Fryksända Kliniken samarbetar med försäkringsbolag och med CK Kirurgkliniken i Stockholm vilket ger oss möjlighet att erbjuda olika kirurgiska ingrepp med korta väntetider och hög kvalitet.

Om du upplever magbesvär eller misstänker att du har ett ljumskbråck, känner smärta i rygg, axel, höft eller knä och söker en noggrann undersökning för att få riktad behandling, eller om ditt hjärta slår oregelbundet, du känner av hjärtklappning vid ansträngning och vill ha en granskning av ditt hjärtas hälsa, har vi de tjänster du behöver. Även om du vill optimera din kost i relation till din träning och söker en dietist för att utforma en personligt anpassad kostplan, eller om du känner dig ständigt trött och undrar om det beror på brist på blod, vitaminer eller andra näringsämnen, är du välkommen till oss. Vi erbjuder expertis inom en rad olika medicinska fält för att ge dig den vård och de lösningar du behöver för ditt välbefinnande.

Fryksända kliniken har en smidig onlinebokning Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster. på hemsidan där du själv kan välja den tid som passar dig bäst.
info@fryksandakliniken.se
Tel: 010 641 1020