Torsby Skidtunnel & Sportcenter logotyp, Startsidan

Instant online translation by Google Translate. We don't take any responsibility for the accuracy of the translation.

Sitemap

Ta en tur till Torsby centrum

Torsby centrum är beläget ca 1,5 km från Torsby Skidtunnel &Sportcenter. Du tar dig lätt till centrum till fots genom att gå Valbergsvägen ner mot Järnvägsgatan - och du är framme.

Efter en kort promenad är du framme i Torsby centrum med 60 butiker och restauranger. Anrika Järnvägsgatan enkelriktades för ett antal år sedan men än kan du se en och annan "raggarbil" köra runt i centrum.

Du hittar lokala butiker och matkedjor blandat med restauranger, apotek, systembolag, elektronikföretag och dessutom Torsbys första höghus mitt i centrum.

I utkanterna av centrum (gå Järnvägsgatan ner och ta till höger längs med Gräsmarksvägen) finns två större livsmedelsbutiker och på vägen dit hittar du Torsby Herrgård med Torsby Fordonsmuseumlänk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster som är väl värt ett besök. I motsatt riktning finns Kollsberg med badplats vid Frykens strand och hembygdsgårdenlänk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster - som under sommaren serverar Värmlands "nationalrätt" motti med fläsk.

På väg ner mot centrum passerar du även Torsbys buss- och järnvägsstation.