Torsby Skidtunnel & Sportcenter logotyp, Startsidan

Instant online translation by Google Translate. We don't take any responsibility for the accuracy of the translation.

Sitemap

Skidläger 12-14 november 2021

Häng med på vårt populära Vasalopps- och skidläger i skidtunneln så får du en bra grund att stå på inför vinterns motionslopp och träningsrundor.

Vill du ha tips och inspiration inför något motionslopp? Behöver du motivation att komma igång? Eller är målet att finslipa teknik och prestera ett bättre resultat i Vasaloppet?

Oavsett vem du är eller vilken målsättning du har är ett Vasaloppsläger ett bra sätt att lära dig mer och en möjlighet att få umgås med andra skidintresserade. Syftet med lägret är att du ska få ut mesta möjliga av din skidåkning.
Målet är att du ska få förutsättningarna och grunden för en bra placering i de lopp du deltar i.
Din kunskap och skicklighet har du naturligtvis nytta av vid senare tillfällen också. Givetvis kan du delta på våra läger även om du inte planerar att delta i något lopp.

Under ditt Vasaloppsläger i skidtunneln har du garanterat fina snöförhållanden. Här finns också tillgång till rullskid-, löparbanor och cykelleder utomhus vid barmark. Vintertid kan vi även åka på skidspåren ute om vädret tillåter.

Lägret inleds och avslutas vid lunchtid.

I lägret ingår:

Två övernattningar på Valbergsängens vandrarhem med helpension, spårkort, teknikträning, praktiska råd och tips varvas med föreläsning.
Allt för att finslipa din egen färdighet i längdskidåkning. När du deltar i något av våra teknikläger får också du ett finfint erbjudande på skidutrustning. Självklart kan du som önskar också köpa till olika fystester i testcentret.

Anmäl dig till vårt teknikläger i skidtunneln och bli din egen segrare!

Pris från: 4790 SEK/person.
Lägret genomförs vid minst 8 deltagare, max antal deltagare 20.
Givetvis har du möjlighet att smygträna lite både före och efter lägret om du önskar!
Anmäl dig senast 24 oktober.

Utrustningslista och allmänna tips Pdf, 103.9 kB, öppnas i nytt fönster.