Torsby Skidtunnel & Sportcenter logotyp, Startsidan

Instant online translation by Google Translate. We don't take any responsibility for the accuracy of the translation.

Sitemap

Vinterläger 12–14 januari 2018

Häng med på våra populära Vasalopps- och teknikläger, så får du en bra grund att stå på inför vinterns motionslopp och träningsrundor.

Söker du nya utmaningar? Behöver du motivation att komma igång? Vill du ha tips och inspiration inför något motionslopp? Är målet att finslipa teknik och prestera ett bättre resultat i Vasaloppet?

Oavsett vem du är och vilken målsättning du har är ett Vasaloppsläger ett bra sätt att lära dig mer och umgås med andra skidintresserade. Syftet med lägret är att du ska få ut mesta möjliga av din skidåkning. Målet är att du ska få förutsättningarna och grunden för, en för dig, bra placering i de lopp du deltar i. Din kunskap och skicklighet har du naturligtvis nytta av vid senare tillfällen också. Givetvis kan du delta på våra läger även om du inte planerar att delta i något lopp.

Teknikträning, praktiska råd och tips varvas med teoripass som handlar om vallning, utrustning, kost och uppladdning. Allt för att finslipa din egen färdighet i längdskidåkning.
Under ditt Vasaloppsläger på Torsby Skidtunnel & Sportcenter har du garanterat fina snöförhållanden oavsett väder. Lägret körs utomhus om det tillåter annars körs teknikpassen i skidtunneln.

Vi har begränsat antal platser på Vasaloppslägret för att kunna ha mindre grupper.
Lägret genomförs vid minst 4 deltagare, max antal deltagare 12
Anmäl dig till vårt teknikläger i skidtunneln och bli din egen segrare!

I lägret ingår skidåkning, helpension och boende på Valbergsängen Sporthotell, vandrarhem (del i dubbelrum). Anmäl dig senast 22 december. Först till kvarn...
Pris 1990:-/person.
Givetvis har du möjlighet att smygträna lite både före och efter lägret om du önskar!
BOKA HÄR!
länk till annan webbplats

Se program