Torsby Skidtunnel & Sportcenter logotyp, Startsidan

Instant online translation by Google Translate. We don't take any responsibility for the accuracy of the translation.

Sitemap

Torsbys skidtunnel, Sveriges första inomhusarena för längdskidåkning

Skidtunneln är perfekt för dig som vill lära dig åka skidor, komma i form, testa den senaste utrustningen, förbättra tekniken eller bara vill ha ett effektivt träningspass.

Här erbjuds du en träningsupplevelse utöver det vanliga. Skidtunneln följer de naturliga nivåskillnaderna. Den 1,3 km långa slingan ger en varierad åkning med en total stigning på 25 meter.

Tryggt, enkelt och bekvämt

Det ska vara tryggt, bekvämt och enkelt att åka skidor hos oss. Vi har välpreparerade spår och det är alltid garanterat snösäkert, oavsett årstid. Här finner du klassiska spår utmed sidorna, ett i varje åkriktning, med en fristilsbana däremellan.

Skidtunneln är öppen för alla

Temperaturen är behagliga -3 och det finns gott om plats för alla oavsett skidvana. Att åka skidor mitt i sommaren och uppleva kontrasten mellan en varm sommardag och skidtunnelns vinterklimat är en något utöver det vanliga. Ligg steget före och starta skidsäsongen tidigt så att du står redo för vinterns utmaningar långt innan snön lägger sig.

"Att ha ett träningsläger där man kan kombinera rullskidåkning med träning på snö i ett och samma område är perfekt för tekniken och en viktig del i förberedelserna för Vasaloppet."
Jörgen Aukland

"Skidtunneln erbjuder fantastiskt bra och varierad skidåkning. Jag är glatt överraskad av de fina spåren och förhållandena".
Anders Aukland

Läs mer om skidtunneln>>