Torsby Skidtunnel & Sportcenter logotyp, Startsidan

Instant online translation by Google Translate. We don't take any responsibility for the accuracy of the translation.

Sitemap

Träffpunkt för aktiva möten

Bilden visar ett bord i ett konferensrum. Till höger på bordet står en dator och till vänster ligger ett vitt papper och en penna. I bakgrunden står ett fruktfat och två glas vatten.

Bild från ett konferensrum. Foto Per Eriksson

Visioner och framtidsplaner skapas vid Torsby Skidtunnel & Sportcenter. Sikta mot nya mål och gör nästa konferens till ett aktivt möte. Åk skidor i pausen eller varför inte utmana kollegorna i skidskytte?

Konferera där eliten tränar

På Torsby Skidtunnel & Sportcenter bor och konfererar du på samma ställe som stora delar av skid- och skidskytteeliten tränar och laddar upp inför tävlingssäsongen. Men allt är inte träning och motion. Här kan du även konferera och ha dina möten i lugn och naturnära miljö. Det finns lokaler anpassade för alla typer av möten. Här finns rum och plats för både den lilla intima ledningsgruppen samt den stora företagskonferensen. Upplägget skräddarsys efter era önskemål.

Erbjudande konferens hos Valbergsängens Sporthotell

Dagkonferens från 335 SEK/person inkl. fm-, em-fika och lunch.

Lunch till lunchkonferens från 1161 SEK/person inklusive del i dubbelrum på Valbergsängens vandrarhem, förmiddags- och eftermiddagsfika i konferenslokalen, frukost, två luncher och en middag på Restaurang Valbergsängen. Sänglinne och slutstäd ingår. Man får även låna en Mountainbike för en tur under den vistelsen gratis.
Boka här! Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster.

Erbjudande konferens hos Sahlströmsgården

Heldagskonferens från 475 SEK/person inkl. Fm-,em-fika och Lunchbuffé.

Konferensdygn med övernattning inklusive frukt, godis och vatten, förmiddagskaffe med smörgås, eftermiddagskaffe med kaka/bulle i konferenslokalen, helpension med 3 rätters meny till middag.
Enkelrum 1995 SEK
Dubbelrum 1695 SEK
Boka här! Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster.